Rechtsgebieden

ONROEREND GOED

Bachmann kan u adviseren omtrent alle juridische problemen welke aan de  aan- en verkoop van onroerend goed, het beheer van de portefeuille en de ontwikkeling van projecten met zich mee kunnen brengen. Ook kan Bachmann u bijstaan bij de onderhandelingen en het opstellen van contracten met uw zakenpartners. In een vroeg stadium u verzekeren van juridische bijstand kan u later een hoop kopzorgen schelen. Het is verbazingwekkend hoeveel mensen pas juridische bijstand gaan zoeken als een probleem zich voordoet. Nota bene juist hier geldt: “voorkomen is beter dan genezen”.

 
ONDERNEMINGSRECHT

Het ondernemingsrecht is altijd in beweging. Net als uw onderneming. Het kan zijn dat de juridische structuur van uw onderneming niet meer aansluit bij de omvang en risico’s. Bachmann kan voor u nagaan of uw ondernemingsvorm en de door u gehanteerde standaardovereenkomsten nog ‘up to date’ zijn. Tevens beschikt Bachmann over goede contacten in de USA met name in de staat Florida zodat, zij hier kan bijstaan in uw mogelijke expansiedrift.

 
INCASSO

Het incasseren van uitstaande vorderingen bij klanten is voor veel ondernemers een precaire kwestie. Hoe krijg je je geld zonder dat dat je een klant kost. Bachmann is gespecialiseerd in het gehele incassotraject en kan samen met u een debiteuren protocol opstellen. Zo voedt u uw debiteuren op en blijft de relatie voor beide partijen gezond. Hoe langer de vordering open staat, hoe kleiner de kans op betaling. Verlies daarom geen tijd maar besteedt vordering uit aan een deskundige zodat u kan doen waar u goed in bent. Ondernemen!