Over Bachmann advocaten

"In de beperking toont zich eerst de meester, en alleen de wet kan ons vrijheid geven." Johann Wolfgang von Goethe

Bachman Advocaten is een advocatenkantoor  gespecialiseerd in vastgoed-, huur- en ondernemingsrecht. Met een uitgebreide en diepgaande kennis van deze rechtsgebieden, bieden wij hoogwaardige juridische diensten aan onze cliënten. Met decennialange ervaring hebben wij een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare en bekwame juridische partners voor bedrijven in heel Nederland. Ons team van ervaren advocaten heeft een bewezen staat van dienst in het succesvol vertegenwoordigen van cliënten in complexe juridische vraagstukken met betrekking tot vastgoedtransacties, huurgeschillen en ondernemingsrechtelijke aangelegenheden.

Wij begrijpen de unieke uitdagingen en eisen die voortvloeien uit het vastgoed- en huurrecht, evenals de complexiteit van het ondernemingsrecht. Door onze diepgaande kennis van de wet en onze strategische benadering van elk geval, kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden die voldoen aan de behoeften van onze cliënten. 

Of het nu gaat om het opstellen en onderhandelen van huurovereenkomsten, het vertegenwoordigen van cliënten in gerechtelijke procedures of het verstrekken van advies over bedrijfsgerelateerde juridische kwesties, wij staan klaar om onze cliënten met vastberadenheid en expertise bij te staan.

Onze Advocaten: Frits Boers

Met een indrukwekkende staat van dienst en een gedegen juridische achtergrond heeft Frits Boers zich gevestigd als een toonaangevende kracht in het juridische landschap. Zijn jarenlange ervaring op het gebied van vastgoed en ondernemingsrecht heeft niet alleen bijgedragen aan zijn uitgebreide kennis, maar heeft ook een bewezen staat van dienst in het succesvol behartigen van belangen van cliënten.

Als partner binnen ons advocatenkantoor brengt Frits Boers niet alleen diepgaande expertise, maar ook een toewijding aan cliënttevredenheid. Hij is vastberaden om oplossingsgerichte resultaten te behalen en gaat tot het uiterste om de belangen van onze cliënten te waarborgen. Bij Bachmann Advocaten kunt u vertrouwen op Frits Boers en het team voor een hoog niveau van professionaliteit, juridisch inzicht en persoonlijke aandacht.

 

" Als advocaat is het fundamenteel dat cliënten een onwankelbaar vertrouwen in ons hebben, wetende dat wij ons met onvoorwaardelijke toewijding inzetten in hun juridische zaken."

Contact opnemen met Frits Boers?

Telefonisch

020 606 3442

Mail Addres

info@bachmannlaw.nl

Onze Advocaten: Freek Boers

Met ruim een decennium aan expertise in vastgoedrecht heeft Freek Boers zich gevestigd als een vooraanstaand figuur in het vastgoedlandschap. Met een focus op het behartigen van belangen voor zakelijke partijen, heeft hij gedurende zijn ruime ervaring een bewezen staat van dienst opgebouwd. Freek Boers, gekenmerkt door zijn no-nonsense karakter, staat zijn cliënten bij en gaat altijd tot het uiterste om hun belangen te verwezenlijken.

 

Naast zijn specialisatie in vastgoedrecht voert Freek Boers ook een algemene civiele praktijk. Met zijn uitgebreide ervaring in procesvoering heeft hij door de jaren heen expertise opgebouwd in diverse commerciële geschillen. Naast het behandelen van contractuele geschillen binnen het ondernemingsrecht, onderscheidt Freek zich door zijn vermogen om succesvol te opereren in verschillende juridische contexten

" Een goede advocaat overbrugt de kloof tussen gelijk hebben en gelijk krijgen. Vertrouw op onze onvoorwaardelijke toewijding voor succes in uw juridische zaken."

Contact opnemen met Frits Boers?

Telefonisch

020 606 3442

Mail Addres

info@bachmannlaw.nl