Bachmann Advocaten helpt u graag

Bachmann advocaten biedt kwalitatieve en accurate juridische dienstverlening aan grote en kleine ondernemers. Goede communicatie en de urgentie om elke zaak met optimale zorg te behandelen is van levensbelang voor een goede dienstverlening.  

Over ons

Bachmann advocaten doen elke dag hun uiterste best doet om zich te onderscheiden als zakelijk advocatenkantoor. Met gedreven specialisten zijn wij continu in ontwikkeling en concurreren Bachmann advocaten met de top van de Nederlandse advocatuur. 

Met meer dan 35 jaar aan juridische ervaring beschikt Bachmann over advocaten die hun werk integer en met kwaliteit verrichten. Onze zakelijke partners moeten een gevoel van vertrouwen hebben en wij streven altijd naar een langdurige en gezonde relatie.

Onze visie

Het realiseren van zoveel mogelijk juridisch gezonde ondernemingen die kunnen vertrouwen open onze juridische bijstand op diverse rechtsgebieden.

Onze missie

Het adviseren van en procederen voor ondernemingen in verschillende rechtsgebieden. Met als doelstelling het best mogelijke eindresultaat voor onze client.

Onze kernwaarden

Bij Bachmann advocaten doen wij er alles aan om onze imago van integriteit en transparantie te behouden. Elke client wordt daarom met respect en eerlijkheid behandeld.

Ervaringen van onze clienten

Als vastgoedondernemer vind ik het altijd fijn om nauw samen te werken met een specialist. De afgelopen jaren heeft Bachmann mij continue bijgestaan met juridische procedures in de bouw.

Francis Doe

Mijn samenwerking met Bachmann advocaten verloopt altijd zeer goed. Tijd het proces werd ik geholpen door Freek Boers. Ik vond het fijn dat hij echt de tijd nam om al mijn vragen snel te beantwoorden.

Jessica Smith

Bachmann advocaten heeft mij geholpen bij het begleiden van een fusie. Het was een lastige fusie vanwege de verschillende soorten aandelen binnen de BV. Toch zijn we eruit gekomen.

Steve Rogers